Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zalmmoot en papillotte II

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 mooie zalmmoten
1 groene en 1 rode paprika
1 flinke venkelknol
4 blaadjes salie
8 soeplepels witte wijn
3 soeplepels olijfolie
peper, zout

Bereiden

Was en ontpit de paprika's en snijd ze in reepjes.
Maak de venkel schoon en snijd hem in dunne schijfjes.
Fruit de groenten op matig vuur in de olijfolie in een pan met
anti-aanbaklaag.
Roerbak 5 minuten en neem de pan dan van het vuur.
Neem 4 vierkante vellen aluminiumfolie en leg op elk blad een
zalmmoot en 1/4 van de groeten.
Kruid met peper en zout en besprenkel met 2 soeplepels witte
wijn.
Voeg er een blaadje salie bij en sluit de papillot.
Bak de papillotten 15 minuten in een oven van 210°C of
rooster ze op de barbecue.
Schik de papillotten op de borden en serveer met aardappelen
in de schil, met een klontje kruidenboter.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Buideltje met Jacobsmosselen (4 personen)
Spaghetti met zalm en prei-tomatensaus
Zalm in filodeeg
Aspergepuree met zalmkaviaar
Pikante gefrituurde Noorse zalm (4 porties)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes